Orange şi Telekom fac primii paşi împreună pe piaţă: „francezii“ intră cu primele pachete fix-mobil în trei oraşe mari, „germanii“ le oferă clienţilor acces la reţeaua 4G a Orange

Autor: Adrian Seceleanu 20.05.2016
Orange şi Telekom, cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, au lansat joi primele oferte bazate pe acordurile semnate la finele anului trecut prin care cei doi operatori îşi oferă acces reciproc la reţele pentru a-şi reduce costurile şi a concura mai bine în principal cu rivalii de la compania de cablu RCS&RDS.
 
„Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă şi televiziune prin cablu digital şi devine astfel operator convergent fix-mobil. Începând de astăzi, clienţii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicaţii de la Orange în oraşele Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul ţării, până la finalul anului“, a anunţat Orange. „Telekom Romania anunţă acoperire extinsă pentru serviciile 4G, de 96% din po­pu­laţia urbană a Româ­niei, oferind clien­ţilor o experienţă supe­rioară în utilizarea serviciilor de date mo­bile“, au anunţat şi reprezentanţii Telekom.