Restaurantele Stadio şi Social 1 au ajuns la 800 de clienţi pe zi şi la afaceri anuale de 1,4 mil. euro

Autor: Cristina Rosca 30.05.2016
Restaurantele Stadio – Restaurant cu Atrium şi Social 1 - Restaurant cu Bar, ambele amplasate în centrul Capitalei şi parte a aceluiaşi grup, au ajuns să aibă circa 800 de clienţi pe zi, în speciali tineri, cu o viaţă activă. Mai mult, cumulat cele două au obţinut anul trecut afaceri de 6,3 mi­lioane de lei (1,4 mil. euro), potrivit datelor publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.
 
Cea mai mare contri­buţie la cifra de afaceri cumulată, respectiv peste 70%, a avut-o Stadio – Res­tau­rant cu Atrium, am­pla­sat pe strada Ion Câm­pineanu din zona Pieţei Univer­sităţii. Social 1 este amplasat pe Bulevardul Unirii, aproa­pe de Casa Poporului. Deşi ambele localuri sunt poziţionate în inima Capitalei, acţionarii, antreprenori locali, au preferat să nu meargă în centrul vechi, unde s-au aglomerat 100-150 de restaurante, cafenele şi baruri.
 
„Stadio - Restaurant cu Atrium a fost relansat în anul 2013, fiind transformat din Sports Bar în restaurant smart-casual, cu un meniu simplu construit în stil italian, dar inspirat din preferinţele românilor“, povesteşte Florian Trebea, director general. Restaurantul are o capacitate de 255 de persoane şi este vizitat zilnic de circa 550 de clienţi. Social 1 are 156 de locuri şi circa 250 de clienţi în medie pe zi.