Florăria Magnolia deschide un magazin în Constanţa

Autor: Cristina Bellu 01.06.2016

"Odată cu inaugurarea noii florării, ne aşteptăm ca numărul clienţilor să crească. Noua locaţie a venit şi ca urmare a dorinţei celor care vor să se bucure de calitatea produselor şi serviciilor noastre peste tot în ţară, astfel încât orice surpriză să fie mai uşor de realizat. Artiştii noştri florali sunt gata să creeze buchete deosebite şi aranjamente florale unice, astfel încât să îi determine pe constănţeni să marcheze fiecare eveniment important din viaţa lor cu o vizită la Florăria Magnolia", a declarat Ioana Molnar, manager magnolia.ro.

Florăria Magnolia era prezentă deja în Cluj, Bihor, Braşov, Mureş, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, şi Bucureşti.

Noua florărie Magnolia Constanţa este amplasată în centrul comercial City Park Mall, pe o suprafaţă de 48 de metri pătraţi. Această extindere a fost posibilă datorită unei investiţii de 35.000 de euro şi reprezintă o creştere a vizibilităţii în offline a brandului Magnolia.

Inaugurarea din Constanţa este cea de-a de-a doua de anul acesta, după deschiderea reprezentanţei Magnolia din Oradea din luna februarie.

Pentru anul în curs, compania estimează vânzări de peste 4 mil. euro, cu peste 20% mai mult faţă de anul precedent.


Florăria Magnolia este operată de compania S.C. Comgaby Moln - S.R.L, deţinută de Alexandru Gabriel Molnar şi înfiinţată în urmă cu aproape 10 ani. Din din 2001, florăria este prezentă şi în mediul online.