Gabriela Firea, după ce Pandele a obţinut un nou mandat la Voluntari: Îi voi cere sfatul

Ziarul Financiar 06.06.2016

“A câştigat şi soţul meu şi îl felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi ocupaţi. Eu şi echipa mea de consilieri generali vom avea o muncă dificilă şi grea, dar în mod sigur încununată de succes”, a declarat Gabriela Firea, cea care a câştigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei în urma alegerilor de duminică.

Întrebată dacă îi va cere soţului ei sfaturi, Gabriela Firea a spus că se consideră un om pregătit şi care cunoaşte legislaţia, dar “voi cere sfatul tuturor celor care cred că pot să mă ajute să iau o decizie bună, fie că e vorba de soţul meu sau de primarii de sector ”.

Gabriela Firea a obţinut, potrivit datelor provizorii, 45,5% din voturile valabil exprimate în Bucureşti, fiind urmată de Nicuşor Dan (USB) şi pe locul trei de Cătălin Predoiu, candidatul liberal.

La Voluntari, Florentin Pandele a reuşit să câştige cel de-al cincilea mandat de primar, după ce a candidat ca independent. Potrivit datelor provizorii BEC, Florentin Pandele a obţinut 67% din voturi, adică 10.032, în comparaţie cu al doilea clasat- Robert Frunză, din partea PSD, care a primit 2.029 de voturi.