Adrem vrea să ajungă la 48 mil. euro, cu 40% mai mult, şi-şi face firmă de soluţii energetice inteligente: „Sperăm ca aceasta să fie starul nostru“

Autor: Roxana Petrescu 09.06.2016

De la o firmă care în criză şi-a găsit punctul de sprijin în citirea contoarelor pentru marii jucători din domeniul energetic, Adrem face pasul spre zona de soluţii inteligente, lucru care-şi va pune amprenta şi asupra numărului de angajaţi.

„Credem că produsele care sunt destinate reţelelor in­te­ligente se vor transforma într-un star în perioada ur­mătoare pentru că se pune pre­siune foarte mare pe creşterea eficienţei energetice. Noi deja avem o soluţie de casă inteligentă şi vrem să ne aliem cu marii furnizori de energie. Suntem în dicuţii cu Telekom, de exemplu“, a declarat Corneliu Bodea, CEO Adrem.

Adrem este o structură care con­centrează trei companii active în do­meniul energetic deţinută de fraţii Adrian şi Corneliu Bodea. Bazele business-ului Adrem au fost puse imediat după Revoluţie, principalul segment de activitate de la acel mo­ment al com­pa­niei, care se numea Adrem Invest, fiind apli­caţiile industriale dez­vol­tate mai ales în domeniul me­talurgiei.