Antreprenorul care aduce boxele danezilor de la Bang & Olufsen: În 2008, bonul mediu era de 8.000 €. Acum este de 2.500 €. Sunt prudent pentru 2016

Autor: Roxana Petrescu 13.06.2016
Horaţiu Ionescu, CEO al Sound Vision International, dis­tribuitorul oficial al echipamentelor Bang & Olufsen în România, spune că este prudent cu estimările pentru anul acesta, după ce în 2015 compania pe care o conduce a ter­minat cu un business de circa 0,5 milioane de euro.
 
Chiar dacă în ultima perioadă românii sunt ceva mai precauţi când vine vorba de achiziţii de lux, lupta împotriva corup­ţiei fiind unul dintre motive, Ionescu spune că există to­tuşi un apetit al pieţei pentru soluţiile care se înscriu în conceptul de casă inteli­gen­tă, genul de soluţii care per­mit controlul de la dis­tan­ţă al obiectelor electrice care populează spaţiul de locuit.

Bang & Olufsen, din­co­lo de a fi unii dintre cei mai im­portanţi produ­că­tori de apa­ratură audio, şi nu nu­mai, din segmentul pre­mium, a abordat în ulti­mii ani şi seg­mentele de preţ mai joase, dar a şi dez­voltat so­luţii care permit in­te­gra­rea acestor ter­mi­na­le într-un sis­tem care poa­te fi ges­tionat de la distanţă.
 
 
Aflaţi cum a devenit Horaţiu Ionescu importatorul oficial al produselor Bang & Olufsen, producătorul unora dintre cele mai exclusiviste echipamente audio, pe www.da.zf.ro, pagina După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al ZF.