Producătorul Tuborg menţine avansul vânzărilor la 30% de un an şi jumătate. „Vom continua acest trend ascendent până la finalul anului“

Autor: Mădălina Panaete 16.06.2016

URBB, producătorul Tuborg şi Carlsberg,  a înregistrat anul trecut cea mai mare creştere a rulajelor din industria berii,  conform datelor preliminare.

United Romanian Bre­we­ries Bereprod (URBB), pro­ducătorul bran­du­rilor de bere Tuborg, Carls­berg şi al sucurilor Granini, a avut în primele patru luni ale acestui an o creştere de 30% a vân­ză­ri­lor faţă de perioada similară a anului tre­cut, continuând astfel trendul as­cen­dent de anul trecut când compania a avut afaceri mai mari cu 33%.

„Evoluţia pozitivă a continuat şi în 2016, cu o creştere de 30% a businessului în primele patru luni ale anului şi suntem încrezători că vom continua acest trend ascendent până la fi­nalul anului. Ne-am pro­pus să consolidăm bran­durile puternice din portofoliu şi să fructificăm noi oportunităţi de creş­tere“, a declarat Shachar Shaine, preşe­dintele URBB, companie cu afaceri de 335 milioane de lei (75 mil. euro) anul trecut.