"Chiar nu ne reproşăm NIMIC!" Iordănescu, reacţie halucinantă după eliminarea României: "E o performanţă că am ajuns aici! Nu mai e Albania de pe vremea lui Dobrin!"

Autor: Pro Sport 20.06.2016
 

România a fost învinsă de Albania, scor 0-1, şi a fost eliminată de la Euro 2016, de pe locul 4 din Grupa A. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sadiku, în minutul 43, după ce a profitat de o serie de gafe defensive, ce au culminat cu ieşirea greşită a lui Tătăruşanu.

Imediat după meci, selecţionerul Anghel Iordănescu a avut un discurs greu de înţeles, în care a vorbit despre imensele progrese făcute de Albania în fotbalul mondial şi de faptul că România s-a autodepăşit prin calificarea în grupele Euro 2016.   "Nu ne reproşăm nimic", spune Iordănescu, înainte să precizeze că singurul lucru care l-a nemulţumit a fost rezultatul.

"Chiar nu ne reproşăm nimic! Regretăm rezultatul, normal... O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a contrloat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44...

În repriza a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt!


Continuarea pe Pro Sport