Un fost programator a deschis primul magazin din România destinat produselor de triatlon

Autor: Bogdan Angheluţă 27.06.2016

Sorin Anghel (28 de ani) este de profesie programator, dar pasiunea pentru sport şi mai ales pentru triatlon l-au determinat să deschidă Trisport, primul magazin din România care comercializează produse pentru aceste competiţii.

“Totul a plecat acum 3 ani de la ideea unui prieten de a participa la o ştafetă în cadrul unui triatlon; evident că în scurt timp a intervenit competivitatea şi am hotărât să participăm individual la probe. În pregătiri am avut surpriza să aflu că nu există un magazin specializat de unde să îţi poţi procura toate echipamentele de care ai nevoie, aşa a pornit ideea”, povesteşte Sorin Anghel.

Investiţia financiară iniţială nu a fost foarte mare, fiind vorba de un magazin online, în vreme ce magazinul fizic Trisport a fost deschis luna aceasta. “Eu m-am ocupat de tot ce înseamnă online timp de 1-2 ani până am lansat site-ul. Dacă ar trebui să fac o estimare a investiţiei pentru magazinul online şi cel fizic, suma s-ar ridica la aproximativ 50.000 euro”, spune antreprenorul.