Alex Morar, CEO al NEPI: Nimic din ce am construit nu am construit ca să vindem. Dorinţa noastră este să creştem portofoliul pe care îl avem

Autor: Alina-Elena Vasiliu 01.07.2016

Compania sud-africană de investiţii în real-estate NEPI, care deţine în Bucureşti centrele comerciale Promenada şi Mega Mall va achiziţiona până la sfârşitul acestui an un nou proiect de retail în România, spune Alex Morar, CEO al NEPI.

Anunţul vine la scurt timp după ce compania a cumpărat Sibiu Shopping Center de la grupul britanic Argo, în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

“Până la finalul anului, vom anunţa achiziţia unui nou mall în România, de dimensiune medie, într-un oraş secundar. Ne concentrăm pe retail, iar pe segmentul de birouri suntem activi în măsura în care găsim oportunităţi. Ambiţia noastră este să avem un portofoliu cât mai mare, la o calitate foarte înaltă. Ideal ar fi să construim noi, nu să cumpărăm proiecte gata ridicate. Suntem cel mai bine poziţionaţi dintre toţi competitorii noştri din Europa Centrală şi de Est ca potenţial de creştere în continuare”, spune Alex Morar.