Investitorii israelieni care au dezvoltat Euromall Piteşti investesc 10 mil. euro într-un proiect de 2.500 mp în Popeşti-Leordeni

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.07.2016
Oamenii de afaceri israelieni Moshe Tur­geman şi Tomer Barhom, care au dezvoltat centrul comercial Euromall din Piteşti, inves­tesc 10 mil. euro în construcţia unui centru comercial de 2.500 de metri pătraţi în vestul localităţii Popeşti-Leordeni, în apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida.
 
Proiectul La Strada, care are ca an­coră un super­market Mega Image deja funcţio­nal, va fi inaugurat în ultimul trimestru al anului.
 
„Este o investiţie privată, în care suntem implicaţi doar noi doi. Ca sursă de finanţare, avem surse personale, dar acce­săm şi o linie de credit de la bancă, noi nu finanţăm niciodată 100% din fonduri pro­prii. Lucrările de construcţii au început în iar­nă şi au intrat în linie dreaptă din luna mai“, spu­ne Moshe Turgeman, unul dintre cei doi investitori. La Strada este construit pe conceptul de street mall (mall stradal – trad.), regăsit mai ales în ţările occidentale, şi va avea o structură ergonomică, astfel că şi costurile de întreţinere vor fi mai mici decât pentru un mall clasic. Proiectul va avea 150 de locuri de parcare şi 30 de spaţii comerciale cu suprafeţe între 18 şi 100 de metri pătraţi, incluzând resta­urante, cafenele, farmacii, bănci, saloane de în­fru­museţare, dar şi locuri de joacă pentru copii.