Unicarm: Legea „51%“ este bună pentru producătorii de carne, dar şi de legume. Se vor face investiţii în sere

Autor: Mădălina Dediu Panaete 20.07.2016

Vasile Lucuţ, antreprenorul care controlează compania Unicarm, unul dintre cei mai mari producători de carne şi lactate, spune că legea su­permarke­tu­rilor, care im­pune ca cel puţin 51% din produsele expuse la raft să provină din „lanţul ali­mentar scurt“ este bună pentru pro­ducătorii de carne, lactate, pâine, dar şi de legume şi fructe.

„Legea este foarte bine venită, atât pentru consumatori, cât şi pentru pro­du­cător. S-a spus că producătorii de fructe şi legume nu vor putea să aco­pere necesarul din su­per­marketuri, dar eu cred că se vor face investiţii în sere pentru că acum au pentru ce să facă aceste investiţii“, a declarat antrepre­norul care a pus bazele producătorului la începutul anilor ’90.