Floria amenajează Park Lake într-un proiect de peste 1,5 mil. lei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 08.08.2016

Grupul Floria, care operează florăria online Floria.ro, divizia corporate şi reţeaua de florării Floria în Stradă, se va ocupa de amenajarea centrului comercial Park Lake din apropierea parcului Titan, într-un proiect a cărui valoare depăşeşte 1,5 milioane de lei.

Amenajarea va începe în a doua jumătate a lunii august şi se va finaliza pe 1 septembrie, odată cu inaugurarea mallului.

“În cadrul acestui proiect, vom folosi aproape 10.000 de plante şi flori pentru a forma o sinergie între interiorul centrului comercial şi parcul aflat în imediata sa vecinătate”, spune Andreea Florişteanu, manager de proiect pentru segmentul corporate în grupul Floria.

În primele trei luni ale acestui an, veniturile totale ale Floria au ajuns la 900.000 de euro, dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2015.

În 2015, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, mai mare cu 80% faţă de 2014. Creşterile înregistrate de Floria se datorează investiţiilor pe care grupul le-a făcut în ultimii ani pentru dezvoltarea afacerii, atât în mediul online, cât şi offline. Din 2013 şi până în prezent, grupul Floria a investit peste 500.000 în cele două direcţii de dezvoltare.

Anul trecut, grupul Floria a deschis două unităţi, pe Ion Câmpineanu şi în Dorobanţi, iar anul acesta, compania a ajuns la 40 de angajaţi, urmând ca până la finalul anului să recruteze încă zece persoane.