Telekom l-a recrutat pe Alberto Manea, directorul de operaţiuni al ALD Automotive, pentru poziţia de director de achiziţii, tranzacţii imobiliare şi logistică

Autor: Adrian Seceleanu 10.08.2016

Grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, l-a recrutat pe Alberto Manea - directorul de operaţiuni al companiei de leasing ALD Automotive, care este parte a grupului Société Générale, pentru poziţia de director de achiziţii.

“Ca parte a procesului de asigurare a unei structuri organizaţionale mai agile, începând cu 1 iulie 2016, domnul Alberto Manea s-a alăturat echipei de management Telekom Romania, în funcţia de Director Managementul Aprovizionării. El îi va raporta direct lui Anastasios Tzoulas, director executiv financiar, Telekom România”, conform datelor companiei.

Noul membru al echipei de conducere din cadrul Telekom România a fost director de achiziţii al ALD Automotive începând cu anul 2013 şi director de achiziţii şi reponsabil de flota auto a Vodafone în perioada 2007-2011.

Alberto Manea îi va raporta lui Tzoulas în condiţiile în care odată cu numirea noului CEO, Miroslav Majoros, grupul Telekom a realizat o serie de schimbări în structura echipei de conducere. “Din luna mai 2016 activităţile aferente Managementului Aprovizionării sunt coordonate de direcţia executivă financiar România. Această shimbare face parte dintr-un proces mai amplu la nivelul echipei de management, care va asigura procese simplificate şi orientate către nevoile clienţilor şi va permite creşterea eficienţei operaţionale şi accelerarea planurilor strategice ale companiei.”

Responsabilităţile lui Alberto Manea vizează coordonarea departamentelor de achiziţii, tranzacţii imobiliare şi logistică.

Alberto Manea are 45 de ani şi are o experienţă de peste 15 ani în managementul aprovizionării, vânzări şi marketing, acumulată în cadrul unor companii internaţionale precum Kraft Foods, Vodafone, Renault şi Societe Generale.