Românul care a condus centrele World Class, recrutat la Londra într-un start-up activ în domeniul transferului de bani

Autor: Alina-Elena Vasiliu 17.08.2016
Marius Nedelcu, fostul şef al reţelei de centre de fitness World Class România, a renunţat la cariera în domeniul fitnessului şi conduce astăzi de la Londra, din funcţia de country manager, operaţiunile pentru România ale companiei TransferGo, activă în domeniul transferului de bani.

„Am ales un salt inedit, şi anume de la management în industria fitnessului la domeniul financiar. Aşadar, din 1 iulie sunt la Londra şi lucrez pentru TransferGo, un start-up care pune la dispoziţia românilor plecaţi să muncească în Marea Britanie o modalitate de transfer de bani“, spune Marius Nedelcu.

TransferGo este o companie înfiinţată în 2013, cu sediul la Londra, care se ocupă de transferul de bani, iar mare parte din clienţi sunt români, polonezi şi lituanieni, oameni care au plecat din ţările de origine pentru a strânge bani în străinătate. Bazele afacerii TransferGo au fost puse de lituanianul Daumanas Dvilinskas, alături de trei asociaţi. Dvilinskas este acum şi CEO companiei. Compania este prezentă în 44 de ţări, iar birourile sunt împărţite între Vilnius şi Londra. La Vilnius se află departamentele tehnice, legal, customer support, iar la Londra cele care se ocupă de marketing, vânzări, PR. În decembrie 2015, TransferGo a primit o finanţare de 2,5 milioane de dolari de la patru investitori străini.