(P) Eşti antreprenor? Intră în competiţia EY Entrepreneur Of The Year™ România 2016!

Autor: Publicitate 18.08.2016

 

 



Suntem în căutarea antreprenorilor care îi inspiră prin viziunea, leadershipul şi realizările lor pe cei care cred într-o Românie competitivă şi încrezătoare în forţele proprii. 

De aceea, te invităm să faci primul pas în programul dedicat de EY excelenţei în antreprenoriat, EY Entrepreneur Of The Year. Peste 5.000 de oameni de afaceri din întreaga lume sunt nominalizaţi în cadrul competiţiei în fiecare an. Programul se desfăşoară în 145 de oraşe din peste 60 de ţări, acoperind mai mult de 94% din economia globală.

În România, EY Entrepreneur Of The Year a ajuns în acest an la cea de a treia ediţie. Înscrierile în competiţie se vor încheia la data de 1 septembrie 2016, fiind urmate de procesul de jurizare şi momentul cheie al programului, evenimentul de gală în cadrul căruia sărbătorim antreprenoriatul românesc şi pe cei care schimbă România. Aceştia sunt antreprenorii care prin viziunea şi curajul lor construiesc afaceri de succes şi contribuie la creşterea economică a României şi a bunăstării fiecăruia dintre noi.

În cadrul evenimentului de gală, vor fi acordate trei premii, recunoscând succesul antreprenorilor cu afaceri mature, al celor care construiesc afaceri cu mare potenţial de creştere, dar şi succesul în antreprenoriat social. Cele trei premii sunt: EY Entrepreneur Of The Year, Emerging Entrepreneur Of The Year şi Social Entrepreneur Of The Year.

Participarea în program nu se încheie odată cu evenimentul de gală, antreprenorii intrând în comunitatea EY Entrepreneur Of The Year Alumni:

Participarea în program oferă antreprenorilor accesul la o comunitate de lideri de business, prin evenimentele alumni, prin programul EY NextGen Academy, dar şi în cadrul ediţiilor viitoare ale programului, atât de la nivel local, cât şi mondial. Finala internaţională a competiţiei ce are loc la Monte Carlo este un eveniment unic, la care iau parte peste 1.200 de delegaţi din întreaga lume, lideri de companii din Fortune 500, investitori şi instituţii financiare şi unii dintre cei mai dinamici şi inovatori antreprenori”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Ediţia EY Entrepreneur Of The Year – România 2016 are următorul calendar:

·        Înscrierea candidaţilor: 12 mai – 1 septembrie 2016

·        Interviuri cu antreprenorii candidaţi: 15 septembrie – 30 octombrie 2016

·        Prima şi a doua rundă de jurizare: 17 noiembrie 2016 şi 8 decembrie 2016

·        Ceremonia naţională de premiere: februarie 2017

Condiţiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt următoarele:

·        Antreprenorul are o companie cu cel puţin 3 ani vechime, cu cifră de afaceri în ultimii 2 ani şi un număr minim de 10 angajaţi (mai puţin pentru categoria Social Entrepreneur Of The Year)

·        Candidatul joacă un rol activ în afacere şi deţine o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%).

Naţionalitatea română nu condiţionează participarea în competiţie, este important însă ca operaţiunile afacerii să se desfăşoare majoritar în România.

În acest an, cinci companii s-au alăturat competiţiei ca sponsori: Fan Courier, Temad, Betty Ice, Medlife şi sponsorul naţional Raiffeisen Bank.

Fă primul pas în competiţie, completând formularul online disponibil aici: https://geoy.ey.com/

Perioada de înscrieri se încheie la data de 1 septembrie 2016!

Program contact:

Gabriela Streza – EOY Program Manager România

Tel: 0725. 809. 423

E-mail: gabriela.streza@ro.ey.com