UPDATE: Informaţia din presa arabă despre decesul lui Wesley Lopes nu se confirmă în Brazilia

Autor: Pro Sport 23.08.2016

UPDATE: Informaţia nu a fost confirmată oficial nici de site-ul clubului la care era legitimat Wesley, nici de vreun ziar important din Brazilia. Ziarul din Santa Barbara D'Oeste, oraşul din care era echipa la care figurează că este legitimat Wesley, nu a scris niciun rând despre decesul jucătorului.

 
O veste incredibilă vine din presa arabă. Wesley Lopes ar fi decedat în timpul unui antrenament, după ce ar fi suferit un infarct. Fostul atacant al lui FC Vaslui era legitimat la Uniao Agricola Barbarense.

Site-ul alasemanews.com vine cu o informaţie bombă. Wesley Lopes, cel mai bun marcator străin din Liga 1, ar fi murit la doar 35 de ani. Fostul atacant al lui FC Vaslui ar fi suferit ieri un infarct, în timpul unui antrenament la Uniao Agricola Barbarense, unde era legitimat. Potrivit sursei citate, medicii aflaţi lângă teren au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui şi cel care l-a adus în România, a rămas şocat de veste: ”Dumnezeu să-l ierte dacă e adevărat! Un talent rar. Era peste Sânmărtean şi Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat în avion şi l-am adus la Vaslui. Era un jucător jovial, cu mult caracter. Un talent imens. Chiar regret enorm... M-aţi prins şi în direct cu chestia asta...”, a declarat Porumboiu la ProSport LIVE.

Citiţi articolul integral pe www.prosport.ro