Galerie foto. Reportaj de la deschiderea Park Lake: În fiecare cărucior cel puţin un televizor

Ziarul Financiar 01.09.2016

Mulţimi de oameni de toate vârstele din Dristor, Titan şi cartierele învecinate s-au îmbulzit să achiziţioneze televizoare şi alte electrocasnice, încărcându-şi până la refuz cărucioarele, în prima zi de funcţionare a Park Lake, ultimul mall deschis ieri în Bucureşti. 

Park Lake face „risipă” de artă şi de imaginaţie: are spaţii enorme înfrumuseţate cu plante, plafoane prin care pătrunde liber lumina şi care te fac să te simţi ca într-un adevărat „Park”.

Pe „alei” o mulţime de copii îşi disputau leagănele care coborau din tavan. Din loc în loc, personaje din jocul Lego îi distrau pe copiii veniţi cu părinţii şi încercau să îi atragă în joc.

Toate spaţiile de trecere, decorate în noile tendinţe, urcă spre terasă. Înainte de terasă se află un spaţiu destinat prezentării operei expuse în parc, reprezentând un titan în repaos, trimitere la denumirea parcului în care se află mall-ul. Opera realizată de artista Misha Diaconu subliniază destinaţia principală a parcului, relaxarea.

La etajul „food court” restaurantele erau pline de pofticioşi, iar mirosurile îi îmbiau şi pe cei care nu se aflau la masă.

Designul interior al mall-ului face trimitere obsesivă la destindere şi la relaxare, folosind din plin laitmotivul bicicletei:  ghivecele erau montate pe biciclete, culoarele erau străjuite cu biciclete de decor.