Platforma de recrutare online SmartDreamers a atras investiţii de aproape un milion de euro în doi ani

Autor: Ioana Nita 07.09.2016

Start-up-ul local SmartDreamers, care a dezvoltat o platformă online de recrutare, a reuşit să atragă până acum fonduri de 900.000 euro, la care se adaugă investiţia iniţală de circa 40.000 euro realizată de cei trei fondatori - Adrian Cernat, Mihai Ceuşan şi Marius Huza, împreună cu firma olandeză TJobs.

În primele şase luni ale acestui an, compania a înregistrat venituri de 100.000 euro, ţinta fiind de dublare a afacerilor până la finalul anului.

Ultima investiţie primită de companie, şi totodată cea mai mare sumă investită până acum, se ridică la 700.000 euro şi vine din partea fondului de investiţii Catalyst România, specializat în susţinerea start-up-urilor locale de tehnologie.

Până acum, SmartDreamers SRL, compania care operează platforma online de recrutare cu acelaşi nume, reuşise să mai atragă fonduri de circa 200.000 de euro din partea mai multor „business angels” locali.

„Înainte de investiţia Catalyst am mai avut încă două runde prin intermediul cărora am primit fonduri de la şase business angels. Cred că suntem un exemplu pentru ecosistemul de start-up-uri din România fiindcă am reuşit să convingem şase oameni de afaceri din România să investească în SmartDreamers. Pentru orice start-up în online este un «must have» o infuzie de capital din partea unui fond de investiţii“, a declarat Adrian Cernat, CEO şi cofondator al SmartDreamers.