Brokerul de asigurări Transilvania vrea să ajungă pe bursă până la finalul anului. "Ne-am propus să cedăm între 10-25% din acţiunile companiei."

Autor: Anelis Baciu 12.09.2016
Compania din Cluj a intermediat în 2015 vânzări de poliţe de asigurare de 287 milioane de lei, adică 5,5% din piaţă.
 
Transilvania Broker de Asigurare, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de brokeraj în asigurări cu afaceri anuale de circa 300 mil. lei, a decis să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti, compania fiind în plin proces de pregătire a documentaţiei şi de obţinere a autorizaţiilor necesare. Informaţiile privind listarea companiei la BVB au fost confirmate de Dan Niculae, managing partner al Transilvania Broker.
 
„Ne-am propus să cedăm între 10% şi 25% din acţiunile companiei. Nu ne dorim un exit, mai ales că există un potenţial real de creştere în piaţa de brokeraj. Sperăm ca spre sfârşitul lunii no­iem­brie, începutul lunii decembrie să fina­lizăm procesul de listare. Prin acest pas vrem să fim mai tran­spa­renţi şi mai des­chişi oricui doreşte să de­vină acţionar, par­te­ner, client sau an­gajat al nostru“, a declarat pentru ZF Dan Niculae.