Nevoia de spaţii logistice creşte: FM Logistic investeşte 20 mil. euro într-un depozit în Dragomireşti

Autor: Mirabela Tiron 20.09.2016
FM Logistic România, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de logistică şi transport, investeşte 20 de milioane de euro într-un depozit de 20.000 de metri pătraţi pentru medicamente, echipamente medicale şi cosmetice.

„Începem construcţia şi estimăm că anul viitor va fi gata. 10.000 de metri pătraţi vor fi alocaţi pentru farma (medicamente şi echipamente medicale) şi 10.000 metri pătraţi pentru cosmetice. Avem deja un depozit de 3.500 de metri pătraţi pentru medicamente şi 900 de metri pătraţi pentru echipamente medicale, dar nu este suficient şi de aceea construim acest nou depozit“, a spus Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic.

Olteanu a precizat că încă nu sunt semnate contracte cu clienţi din farma pentru acest nou depozit.

Nevoia de spaţii logistice şi industriale creşte având în vedere că economia românească este în ascensiune, comerţul şi exporturile cresc, iar românii au mai mulţi bani pentru achiziţii.

Compania FM Logistic a înregistrat o cifră de afaceri de 23,5 mil. euro în ultimul an fiscal ce s-a încheiat la 31 martie 2015 şi are trei platforme logistice pe piaţa locală, în Timiş, Bucureşti şi Dâmboviţa, cu o suprafaţă totală de 55.000 mp, alături de două terminale logistice de cross-docking la Cluj şi Bacău.