Şeful Corpului de Control al premierului, mesaj extrem de dur pe Facebook: Nu vă bazaţi pe instituţiile statului în caz de cutremur

Autor: Gândul 25.09.2016

Afirmaţii incredibile, după cutremur, din partea şefului Corpului de Control al premierului. Valentin Mircea susţine că cetăţenii nu trebuie să se bazeze pe instituţiile statului atunci când va lovi un mare cutremur, el fiind nervos pe faptul că nu au existat informări către public în noaptea cutremurului, însă cea mai mare parte a criticii sale referindu-se de fapt la televiziuni. După mai multe critici, inclusiv din partea purtătorului de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, care a declarat că punctul de vedere al lui Mircea nu este şi cel al Guvernului, şeful Corpului de Control al Guvernului şi-a făcut invizibilă postarea de pe Facebook, aceasta nemaifiind disponibilă public.

De criticile şefului Corpului de Control nu au scăpat nici televiziunile care au fost certate de Valentin Mircea pentru că nu au transmis informaţii imediat despre cutremurul care a avut loc sâmbătă la după ora 2 noaptea.

”IGSU - 0 (zero).
Televiziunile de ştiri - 0 (zero)
Institutul de Fizica Pământului - 1 (unu) - a "crăpat" site-ul iar comunicarea pe paginile de socializare s-a limitat la Twitter!

Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur.

Citiţi articoliul integral pe www.gandul.info