FAN Courier: Toţi clienţii noştri au bugete în creştere cu două cifre, dublăm capacitatea depozitelor din Timişoara, Cluj şi Constanţa

Autor: Mirabela Tiron 27.09.2016

Adrian Mihai, unul dintre acţionarii şi fondatorii companiei FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat, cu o flotă de 2.600 de maşini, spune că pentru a face faţă volumului mare de colete, suprafaţa marilor depozite din ţară va fi dublată.

„Am solicitat deja du­bla­rea suprafeţei de­po­­zitului din Timi­şoa­ra, unde am închi­riat pe o perioadă de şase-şapte ani, la Cluj suntem în discuţii pentru extinderea depozitului şi la Constanţa vrem dublarea depozitului. Aici avem depozite în chirie, construite de pro­prietari după nevoile noastre, la Iaşi ne-am mutat într-un depozit nou, iar la Braşov am construit propriul depozit”, a spus pentru ZF Adrian Mihai.

Pe lângă depozitele luate în chirie, compania şi-a construit şi propriul depozit în prima parte a anului, la Braşov,  în urma unei investiţii de 5 mili­oane de euro, proiectul fiind susţinut din fonduri proprii. Hubul, ridicat pe o suprafaţă de aproape 34.000 de metri pătraţi, a preluat  o parte importantă din traficul de expediţii pe care îl gestionează compania la nivel naţional.