Wizz Air a transportat 3 milioane de pasageri spre Londra de pe aeroporturile din Bucureşti şi Cluj

Autor: Mirabela Tiron 27.09.2016

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a ajuns la două milioane de pasageri pe Bucureşti –Londra şi un milion de pasageri de la Cluj Napoca spre Londra de când a început să opereze pe aceste rute.

Wizz Air operează 18 zboruri săptămânale din Bucureşti şi 14 din Cluj spre Londra Luton. Cele două oraşe din România sunt, de asemenea, conectate de prima rută internă Wizz Air.

Wizz Air are în prezent 19 aeronave alocate pe 7 aeroporturi din România şi o echipă formată din peste 600 de persoane. Operaţiunile Wizz Air, care includ o reţea de 119 rute către 18 ţări, vor facilita indirect anul acesta în România peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

“Anul acesta am sărbătorit un eveniment major pentru piaţa din România: 25 de milioane de pasageri pe rutele noastre cu costuri reduse. Astăzi avem alte motive în plus de bucurie: pe una dintre cele mai populare rute WIZZ, cea spre Londra Luton, au călătorit pasagerii cu numărul 2 milioane din Bucureşti, respectiv, cel cu numărul un milion din Cluj.(...) Suntem deja cea mai mare companie aeriană din România şi vom continua să furnizăm cele mai accesibile preţuri”, a spus Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.