Una dintre cele mai cunoscute firme de „vânătoare” de executivi l-a recrutat pe fostul şef de HR al Renault, Radu Mavrodin

Ziarul Financiar 07.10.2016

Radu Mavrodin, care a fost în ultimii şapte ani HR Director România pentru Renault, Vicepreşedinte HR Euromed şi HR Director Turcia, a fost recrutat de Pedersen & Partners, firmă de Executive Search, în funcţia de Client Partner, Industrial Practice Europe.

Pedersen & Partners este prezentă în 52 de ţări şi vrea să îşi extindă echipa de practică industrial europeană.

Astfel, Radu Mavrodin se va ocupa de dezvoltarea practicii industriale a Pedersen & Partners în Europa, fiind parte a biroului din Bucureşti.

El a mai fost  Director de Strategie, e-Business Partnership Director, Africa Business Controller şi Division Country Director pentru Lafarge. A intrat în managementul resurselor umane în 2005, în Michelin, ca Director în România şi Balcani, precum şi la sediul central din Franţa, în rolul de Competencies Project Leader. Ultimii 7 ani Radu i-a petrecut ca membru a echipei Renault, ocupând funcţiile de HR Director România, Vicepreşedinte HR Euromed Africa şi HR Director Turcia.