Datorită succesului peste aşteptări, acţionarii Therme investesc încă 10 mil. € în extinderea complexului

Autor: Mădălina Dediu Panaete 08.10.2016

Grupul A-Heat din Austria, pro­prie­­tarul complexului de wellness şi re­la­xare Therme Bucureşti inau­gurat la începutul lunii ianuarie, va des­chi­de până la finalul anului un nou corp conectat cu zona Galaxy, inves­tiţia ri­dicându-se la peste 10 mil. euro.

„Numărul de vizitatori îl depă­şeşte pe cel al oricărui alt proiect al gru­pului nostru în Europa pentru pri­mul an de operare“, a spus Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat, fără a oferi cifre privind numărul total de vizite.

Conducerea grupului A-Heat es­ti­ma anterior un număr de 900.000- 1.100.000 de vizitatori pen­tru primul an de funcţionare. Com­ple­xul Ther­me situat lângă Bu­cu­reşti are o capa­citate de 4.000 de persoane simultan.

„În perspectiva extinderii cen­tru­lui, numărul de angajaţi va creşte în pe­rioada imediat următoare“, a pre­ci­zat  Christian Weiser. Comple­xul are în prezent 500 de angajaţi.

Proiectul Therme, a cărui con­struc­­ţie a început în anul 2013, a ne­ce­­­si­tat o investiţie iniţială de circa 50 de milioane de euro şi are o capa­ci­tate de circa 4.000 de persoane simultan. 

Compania Therme Nord Bucu­reşti, prin care grupul austriac con­tro­lează complexul, a primit un aju­tor de stat de circa 6,6 milioane de euro.