Cum arată locuinţele celui mai faimos magician din lume, David Copperfield, care a susţinut spectacole în valoare de peste 4 mld. de dolari. Galerie FOTO

Autor: Lorena Cornea 15.10.2016

David Seth Kotkin, cunoscut drept celebrul magician David Copperfield, deţine în acest moment o „colecţie” impresionantă de locuinţe, pe zi ce trece mai impresionante. La fel ca trucurile sale magice, fiecare apartament sau vilă de lux care îi aparţin sunt unice, cu decoruri atent lucrate şi aşezate care fac referire la portofoliul său artistic.

David Copperfield a avut până în prezent peste 33 de mil. de bilete de spectacol vândute, în valoare de peste 4 mld. de dolari, fiind declarat de către Forbes „magicianul care a avut cel mai mare impact comercial din lume”. În iunie, iluzionistul a cumpărat, împreună cu logodnica sa, Chloe Gosselin, un nou „acoperiş” în Las Vegas, pentru care au plătit 17,55 mil. de dolari, potrivit Business Insider. Cu toate că salariul efectiv al magicianului rămâne un secret, valoarea sa netă este estimată la cca. 800 mil. dolari.
 
Iată câteva imagini din misterioasele şi luxoasele locuri pe care David Copperfield le numeşte „acasă”.