Producătorul de scaune Antares face o fabrică la Remetea, în judeţul Harghita

Autor: Laurentiu Cotu 14.10.2016

Producătorul de scaune ergo­no­mi­ce pentru birou Antares România, sub­si­diara grupului ceh Antares, derulează o in­ves­tiţie de 800.000 de euro, susţinută din fon­duri proprii, pentru construcţia unei noi fa­brici, în localitatea Remetea, din judeţul Har­ghita, unde într-o primă fază vor fi angajaţi 20-25 de oameni.

Investiţia va permite creşterea capaci­tăţii de producţie a companiei, dar şi extin­derea gamei de scaune. În prezent, Antares pro­duce la Cluj diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru con­ferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii ma­nageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.

„Proiectele de investiţii în derulare cuprind extinderea şi modernizarea pro­ducţiei din Cluj-Napoca, dar şi construcţia unei noi fabrici în localitatea Re­metea, din ju­deţul Har­ghita. Acest pro­iect înseam­nă o in­vestiţe de 800.000 euro, din resurse pro­prii, iar prima etapă ne va permite an­ga­ja­rea a 20-25 de oa­meni. Aceste in­vestiţii ne vor permite creş­terea capaci­tăţii, dar şi extin­derea gamei de scaune produse în ţară“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general al Antares România.