Medsana reia investiţiile şi deschide o clinică de fertilizare in vitro

Autor: Georgiana Mihalache 14.10.2016
Medsana, operatorul de servicii me­dicale private, controlat de grupul Athens Medical Center din Grecia, reia extinderea reţelei din România prin deschiderea centrului Medsana - Ge­nesis Athens în Bucureşti, în urma unei investiţii de circa 600.000 de euro (2,7 milioane de lei), ajungând astfel la un număr de trei clinici în Capitală şi una la Ploieşti.
 
„Din cauza crizei din România şi Grecia am fost prudenţi în ceea ce priveşte investiţiile, dar acum începem un nou cerc de investiţie pentru Ro­mânia şi strategia noastră este să ne adre­săm zonelor unde nu sunt aco­pe­rite bine anumite servicii precum cele de ginecologice şi de fertilizare in vitro. Nu e o investiţie mare, în jur de 600.000 de euro, dar e important ca fe­meile din România să nu fie nevoite să meargă în străinătate pentru a se trata”, a spus Vassili Apostolopoulos, CEO al Athens Medical Group, gru­pul care controlează Medsana. În urma investiţiei vor fi create 25 de noi locuri de muncă, însă repre­zen­tanţii Medsana îşi propun o creştere a acestui număr.
 
La nivelul reţelei din România sunt angajaţi circa 1.200 de an­gajaţi permanenţi, Medsana cola­bo­rând de asemenea cu alţi 200 de medici.