Cine este John Podesta, şeful de campanie al lui Hillary Clinton care s-a interesat de soarta lui Traian Băsescu şi care vorbeşte prin e-mailuri secrete despre existenţa extratereştrilor

Ziarul Financiar 13.10.2016

John David Podesta, de 67 de ani, şeful de campanie al candidatului democrat la cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton, se află sub lumina reflectoarelor în plină campanie prezidenţială, odată ce WikiLeaks, ONG care publică informaţii "secrete", protejându-şi sursele, a publicat luni 2.000 de e-mailuri ale acestuia şi continuă să publice, potrivit CNN.

WikiLeaks susţine că se află în posesia a mai mult de 50.000 de e-mailuri care îi aparţin lui Podesta. El a fost şeful de cabinet al lui Bill Clinton între 1998 şi 2001şi consilier al lui Barack Obama între 2014 şi 2015.

E-mailurile respective sunt în mare parte din 2015 şi surprind diferite discuţii dintre Podesta şi alţi membri ai campaniei lui Clinton.  

John Podesta spune că serviciile secrete ruse sunt de vină pentru publicarea e-mail-urilor, cu intenţia de a îndrepta preferinţele de vot la alegerile prezidenţiale în favoarea lui Donald Trump, potrivit New York Times.

El mai spune că momentul în care WikiLeaks a publicat e-mailurile respective nu este o simplă coincidenţă, pentru că s-a suprapus cu momentul când a fost dezvăluit video-ul în care Donald Trump era surprins făcând comentarii controversate referitoare la femei.

Totuşi, unul dintre cele mai controversate e-mailuri  ale şefului de campanie al lui Hillary Clinton este cel care a surprins discuţia dintre acesta şi un fost astronaut american despre extratereştii sau despre un posibil războiul pentru spaţiu, potrivit Descoperă.ro

Aşadar, Podesta a primit în luna august un e-mail de la Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe lună, care i-a spus acestuia că există forme de inteligenţă extraterestră, de care ştie inclusiv şi Papa, dar şi că există dovezi care prevestesc un război stelar în viitorul apropiat.

Citiţi aici mai multe detalii  şi vedeţi un video din data de 4 iunie 2016, în care John Podesta vorbeşte despre extratereştri. 

Sursa Video: YouTube.com