Unul dintre directorii de la Salad Box a murit într-un accident groaznic, după s-a prăbuşit cu paraşuta de la 3.000 de metri

Autor: Mediafax 15.10.2016

Omul de afaceri Vlad Lupaş, CCO la lanţul de restaurante Salad Box, a decedat după un salt eşuat cu paraşuta. Patronul în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca a murit, sâmbătă, în zona aerodromului Luncani, judeţul Cluj, după ce a căzut de la o înălţime de 3.000 de metri, iar paraşuta nu i s-ar fi deschis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă. Vlad Lupaş a decolat de pe Aerodromul Luncani însă n-a mai ajuns viu la sol. Potrivit primelor informaţii, paraşuta principală a acestuia nu s-a deschis, iar apoi şi paraşuta secundară i-a făcut probleme, paraşutistul izbindu-se violent de pământ după o cădere în gol de la mare înălţime, potrivit presei locale. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

”Un paraşutist în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca a murit, sâmbătă, în zona aerodromului Luncani, în urma unui salt cu paraşuta din avion. Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a spus Graur.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că paraşutistul ar fi căzut de la o înălţime de 3.000 de metri, după ce nu i s-ar fi deschis paraşuta.

”A murit la impactul cu solul. Victima făcea paraşutism în cadrul aerodromului Luncani”, au spus sursele citate.