CTP construieşte două noi clădiri în CTPark Bucharest West, o investiţie de 25 mil. euro

Autor: Mădălina Dediu Panaete 18.10.2016

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spaţii industriale şi logistice, a demarat construcţia a două clădiri cu o suprafaţă totală de 68 000 de metri pătraţi în cadrul parcului CTPark Bucharest West.

„Valoarea investiţiei se ridica la 25 de milioane de euro, iar finalizarea este anunţată pentru primăvara anului viitor,” afirmă Remon Vos, Director General al CTP.

CTP a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis în a doua parte a anului trecut. În primăvara acestui an a început lucrările pentru dezvoltarea suprafeţei construite a parcului, la 130.000 de metri pătraţi şi acum adaugă încă 68.000 de metri pătraţi.

Proprietatea în dezvoltare va fi realizată în conformitate cu standardul de construcţie CTP, având înălţime utila de 12m, dimensiunea modulelor de 12m x 24m, structură de beton prefabricată şi o încărcare utila proiectată de minim 5 tone/mp .

„Clădirile vor fi echipate cu sisteme de protecţie şi stingere de incendiu conform ultimelor norme. Faţada va fi realizata din panouri sandwich iar intrările principale şi suprafeţele vitrate vor fi de tip perete cortină. În plus, clădirile sunt proiectate şi vor fi certificate conform standard Breeam, fiind eficiente din punct de vedere energetic. Iluminatul va fi de tip LED cu senzor de prezenţă şi crepuscular, iar spaţiul de birouri include finisaje de cea mai bună calitate”, spune Florin Stroe, Senior Project Manager şi Director Regional al CTPark Bucharest West.

Cu o investiţie de 250 de milioane de euro de euro în România, CTP are un portofoliu de proprietăţi industriale clasa A de peste 500.000 mp şi are în plan extinderea de până la un milion mp în următorii doi ani.