Alfonso Libano, preşedintele Coca-Cola European Partners: Este o chestiune de timp până când România va deveni cea mai puternică ţară din estul Europei

Ziarul Financiar 26.10.2016

„Lumea nu se termină în România, ar tre­bui să promovaţi produse româneşti, să ex­portaţi valoare.“



România are potenţialul de a deveni cel mai puternic stat din Europa de Est, pe fondul situaţiei economice şi al existenţei unei forţe de muncă bine pregătită, susţine Alfonso Libano, preşedintele Coca-Cola Eu­ro­pean Partners, care menţionează că i-ar plă­cea să dezvolte afaceri în România.

„România este o ţară cheie pentru viitor, o ţară bogată, cu oameni tineri, pregătiţi, ma­re din punctul de vedere al populaţiei, este foar­te bine plasată. Are câte puţin din toate şi cred că este o chestiune de timp până va de­veni cea mai puternică ţară din estul Eu­ro­pei“, a spus Alfonso Libano, prezent la con­fe­rin­ţa susţinută de organizaţia Family Business Network pentru a promova afacerile de familie.

Alfonso Libano, care are o experienţă de 40 de ani în ceea ce priveşte afacerile de fa­mi­lie, precizează că „a fi într-o afacere de fa­milie îţi dă un sentiment de mulţumire“, fa­milia sa începând businessul în urmă cu 140 de ani.