TypingDNA ia bani de la Gecad Ventures şi business-angels români

Autor: Adrian Seceleanu 27.10.2016

TypingDNA, un start-up local care lucrează la dez­vol­tarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inte­li­genţei artificiale, a luat o finanţare de la fondul de investiţii Gecad Ventures şi de la un grup de investitori şi busi­ness-angels locali.

Banii vor fi utilizaţi pentru dez­voltarea por­to­foliu­lui de servicii, a eforturilor de mar­keting şi mărirea echi­pei.

Cei patru investitori care au pus bani pe lângă fondul condus de Radu Georgescu sunt Adrian Gheară, Alexandru Negrea, Lucian Todea şi Dan Mihăescu.

„Am reuşit să dezvoltăm o tehnologie inovatoare cu apli­ca­bilităţi multiple în domenii precum e-learning, e-banking, corporate şi multe altele. Prin parteneriatul cu un fond de investiţii, aşa cum este Gecad Ventures, şi prin implicarea unor investitori cu experienţă antreprenorială în domeniul IT şi cyber-security putem maximiza potenţialul acestei teh­no­lo­gii.“, a declarat Raul Popa, cofondator şi CEO al TypingDNA. El nu a oferit detalii despre valoarea tranzacţiei.

Compania nu obţine deocamdată venituri în condiţiile în care produsele sale se află încă în perioada de testare de către o serie de clienţi mari. „Avem câţiva potenţiali mari utilizatori care testează aplicaţia, dar deocamdată nu putem da nume.