Dedeman a dat startul recrutărilor pentru magazinul din Băneasa, vecin cu IKEA. Caută 200 de oameni

Autor: Mihaela Pascari 08.11.2016

Reţeaua de bricolaj Dedeman Bacău, cea mai mare afacerea antre­prenorială din România, construită de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a scos la bătaie peste 200 de poziţii pentru noua unitate de lângă magazinul IKEA din nordul Capitalei, pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti.

 
Noul magazin va fi construit pe un teren cumpărat de la firma Aviaţia Utilitară, con­tro­lată de Sorin Avră­mescu. Reprezentanţii Dedeman nu au furnizat informaţii despre data la care va fi deschis noul magazin, însă într-un interviu de anul trecut pentru ZF Dragoş Pavăl a spus că speră să îl deschidă până la sfârşitul lui 2016. De altfel, şi aplicaţiile pentru joburi sunt primite până în data de 5 decembrie, potrivit datelor de pe site-ul reţelei.
 
Printre joburile scoase la bătaie se numără poziţii precum consultant vânzări, manipulant marfă, casier, rece­p­ţioner marfă, agent de securitate, paz­nic sau personal de curăţenie. Joburile sunt dedicate atât candidaţilor cu studii medii sau superioare, cât şi per­soa­nelor cu studii gimnaziale, potrivit repre­zen­tanţilor companiei.  În ceea ce priveşte salariile pe care le vor primi noii angajaţi din Băneasa, reprezentanţii Dedeman nu au furnizat informaţii.