Roeng Transmission Engineering&Consulting îşi mută birourile în Ştefan cel Mare Building, dezvoltată de Forte Partners

Autor: Roxana Rosu 09.11.2016

Compania de servicii profesionale Roeng Transmission Engineering&Consulting se mută la etajul patru din clădirea Ştefan cel Mare Building, dezvoltată de Forte Partners, într-un spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 865 mp.

„Roeng a optat pentru un upgrade al birourilor, în aceeaşi zonă unde avea sediul înainte, dar într-o clădire nouă, la standarde înalte de calitate şi cu posibilitate de creştere a spaţiului, având în vedere că va urma o extindere de personal. Ştefan cel Mare Building întrunea toate aceste calităţi, fiind o clădire de birouri de clasă A, de ultimă generaţie, unde s-a putut alege o suprafaţă de birouri mai mare, greu de găsit în acea zonă”, a spus Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International, firma care a intermediat tranzactia.

Clădirea de birouri dezvoltată de Forte Partners la intersescţia şoselei Ştefan cel Mare cu strada Tunari este în prezent 100% închiriată. Proiectul ce însumează o suprafaţă total desfăşurată de 11.000 mp este ridicat pe două subsoluri, parter şi nouă etaje. În total, sunt disponibile 158 de locuri de parcare (88 subterane si 70 supraterane).