Un start-up pe zi: Doi contabili au mizat 5.000 de euro pe o tricicletă care vinde cafea pe străzile din Capitală

Autor: Mihaela Pascari 10.11.2016

Robert Popa (27 de ani) şi Dragoş Dumitrescu (40 de ani) sunt de profesie contabili, iar după o călătorie în Austria, cei doi antreprenori s-au hotărât să pună pe pi­cioare propria afacere de comercializare a cafelei. Brandul Ca­fecicleta a luat naştere la jumă­tatea anului trecut, iar pentru a achi­ziţiona tricicleta şi alte echipamente ne­cesare desfăşurării activităţii, an­tre­prenorii au investit 5.000 de euro.

„Businessul a pornit după ce Dragoş a venit din Austria şi mi-a spus că a băut o cafea bună pe stradă. Am îmbrăţişat amândoi această idee şi am decis să achiziţionăm o astfel de tricicletă din China pentru a putea face oamenii împliniţi că pot găsi un produs vital în dimineţile lungi spre serviciu”, a spus Robert Popa, managing partner al brandului Cafecicleta, ad­ministrat de firma Pre­doleanu SRL.

Banii investiţi de către fondatori nu au fost dedicaţi doar achiziţionării tricicletei, ei au mai cumpărat un espressor, materie primă, râşniţa şi alte instalaţii necesare desfăşurării activităţii.