Compania de comunicare a lui Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, devine MedicHub: „În afară de creştere organică, ne gândim şi la achiziţii anul viitor”

Autor: Georgiana Mihalache 09.12.2016

Versa Media, compania de comunicare preluată de Wargha Enayati în prima parte a anului, devine MedicHub, în urma unui proces de rebranduire, iar estimările privind cifra de afaceri vizează circa 1,6 milioane de euro la finalul acestui an.

„Este firma privată din România cu cel mai mare număr de medici şi farmacişti în baza de date şi avem un departament de telemarketing, prin care facem legatura între profesioniştii din sănătate şi companiile farma, avem zece reviste medicale, cursuri medicale online şi organizăm multe evenimente medicale. Anul următor vom veni cu alte produse care să fie în favoarea medicului de cabinet mai ales, nu cei care sunt în reţele de sănătate”, a spus Wargha Enayati, acţionarul Versa Media, devenită MedicHub.
 
Medicii care colaborează la publicaţiile firmei sunt în jur de 300, potrivit medicului Enayati, care a spus că printre provocările legislative se numără comportamentul companiilor din farma, însă este o piaţă care are potenţial.