Italienii de la GP Sofa îşi vor tripla capacitatea de producţie de canapele în următorii doi ani

Autor: Laurentiu Cotu 13.12.2016

Producătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, a bugetat pentru anul viitor investiţii de 3 mil. euro pentru finalizarea lucră­rilor la noua fabrică de mobilier din Satu Mare.

Pentru construcţia acestei noi facilităţi de producţie, dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului in­dustrial din Satu Mare, aflat în administrarea municipalităţii, GP Sofa a investit în acest an 13 mil. euro. Finalizarea acestui proiect va duce la triplarea capacităţii de producţie a GP Sofa în următorii doi ani. Com­pania se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Ital­sofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

„În acest an am investit 13 mil. euro pentru construirea noii fabrici de la Satu Mare, proiect ce va fi finalizat anul viitor, prin investiţii de 3 milioane de euro. Ne concentrăm pe finalizarea fabricii noi, în care dorim să ne mutăm la finalul acestui an“, a declarat pentru ZF Transilvania Attila Sarkadi, mar­keting manager al com­paniei GP Sofa din Satu Mare.