Robert Redeleanu, CEO al UPC România şi Ungaria, la ZF Digital ’16: Vom continua expansiunea rapidă a reţelei şi anul viitor

Autor: Adrian Seceleanu 19.12.2016

„Ce ar trebui făcut în continuare? 1. Ridicarea interdicţiei de a construi aerian reţele. 2. Simplificarea cu adevărat a modului de autorizare a reţelei.

Compania de cablu UPC, deţinută de grupul american Liberty Global, va continua şi anul viitor expansiunea într-un ritm accelerat a infrastructurii fixe, a declarat Robert Redeleanu, CEO al UPC România şi Ungaria, la conferinţa ZF Digital ’16, care a avut loc pe 14 şi 15 noiembrie în Bucureşti.

„Noi continuăm să investim şi în 2017. Anul acesta a fost un record din pers­pectiva numărului de gospodării pe care le-am acoperit, iar anul viitor ne propunem să menţinem acelaşi ritm.

Are sens să investim pe piaţa din Ro­mâ­nia pentru că odată există foarte multe zone «albe» unde nu există servicii de co­municaţii, şi există încă multe zone în afara oraşelor mari unde calitatea servi­ciilor noastre face o mare diferenţă şi unde ve­dem apetenţă pentru genul acesta de ser­vi­cii de calitate. Atâta vreme cât conti­nuăm să creştem şi avem un «business case» pentru proiecte, cu siguranţă vom cotinua să investim“, a declarat Re­deleanu.