Unul dintre master francizorii Leonidas va deschide un nou magazin cu ciocolată

Autor: Mădălina Dediu Panaete 27.12.2016

Ion Codreanu, master francizor al brandului de ciocolată Leonidas în România, va deschide anul viitor un nou magazin cu ciocolată, în Capitală.

„Anul acesta nu am mai deschis o altă ciocolaterie, dar în acest moment suntem în curs de amenajare al primei ciocolaterii din Bucureşti pe B-dul Unirii nr. 2 , lângă Piaţa Constituţiei în conceptul pe care l-am implementat în ţară, respectiv Leonidas Chocolate & Cafe. Acest flag ship store va integra atât partea de ciocolaterie cât şi de cafenea”, a declarat antreprenorul pentru ZF. El deţine un magazine Leonidas în zona Dorobanţi din Bucureşti şi administrează sub franciză câte un magazin în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi în Bucureşti ( Calea Victoriei).

Magazinele din Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca sunt deschise după modelul Leoni­das Chocolate&Café, o cioco­laterie-cafenea în care se pot găsi atât pra­line belgiene Leonidas, cât şi bău­turi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Investiţia într-un magazin Leonidas este de circa 40.000 de euro, sumă care include şi cash-flow-ul necesar primei achiziţii de cio­colată şi pentru cel puţin şase luni de funcţio­nare, conform informaţiilor furnizate anterior de companie.