Primele informaţii legate de moartea lui George Michael. Ce spun apropiaţii acestuia despre motivul decesului

Autor: Monica Stoica 26.12.2016

Surse apropiate lui George Michael afirmă că superstarul a murit în somn fără dureri, din cauza unei insuficienţe cardiace, informează site-ul american TMZ. Informaţia a fost confirmată şi de impresarul său, potrivit The Guardian.

Starul, care s-a lansat în carieră cu trupa Wham! în anii 1980 şi mai târziu şi-a continuat succesul său răsunător ca interpret solo, "a murit în pace acasă", în locuinţa sa din Oxfordshire, în ziua de Crăciun, a declarat impresarul său.

Cauza morţii artistului ar fi fost insuficienţa cardiacă, potrivit managerului cântăreţului, Michael Lippman, citat de Press Association.

Poliţiştii anchetează moartea lui George Michael drept "neaşteptată, dar nu suspicioasă", mai relatează aceeaşi sursă, citată de CNN.

George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani.

Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanţă South Central a fost chemat la proprietatea sa din Goring, în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: "Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun".

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

La inceputul acestei luni a fost anunţat că producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael la un nou album.

"Familia cere ca intimitatea să le fie respectată în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu."

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După tratamentul într-un spital din Viena, el a apărut cu lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus că îi va fi efectuată o traheotomie pentru a menţine căile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pentru o parte a tratamentului din spital.