Partenerul lui George Michael face primele declaraţii după moartea acestuia. Superstarul ar fi fost dependent de heroină

Autor: Monica Stoica 27.12.2016

Fadi Fawaz, hair stylist al celebrităţilor şi partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a făcut primele declaraţii în presă pentru The Daily Telegraph. Fawaz afirmă că George Michael a murit singur, iar el a fost acela care i-a găsit trupul neînsufleţit în reşedinţa din Oxfordshire, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2016.

Cuplul planificase să-şi petreacă ziua împreună, relatează Fadi Fawaz pentru The Telegraph.

"Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul şi eu la fel. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era - era un om frumos."

Totuşi, excesele şi stilul de viaţă hedonist din ultimii ani l-au transformat pe George Michael. The Telegraph informează că în ultimii anii starul s-ar fi confruntat cu o dependenţă de heroină de care nu putea scăpa. O sursă a dezvăluit pentru The Telegraph că George Michael fusese tratat în spital pentru o supradoză.

Sursa a declarat pentru The Daily Telegraph: "A fost dus de mai multe ori la Urgenţe. Folosea heroină. E uimitor că a rezistat atât de mult."

Problemele cardiace - posibila cauză a morţii, potrivit managerului său, Michael Lipman - sunt comune printre dependenţii de heroină.