Liviu Dragnea, replică lui Iohannis cu „aflarăm”: Ce „văzurăm” aseară mi-a lăsat un gust amar

Autor: Liviu Dadacus 05.01.2017

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat ironic replica şefului statului, Klaus Iohannis, la adresa sa rostită în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului de către Guvernul Grindeanu, el precizând că ceea ce „văzurăm” i-a lăsat un gust amar.

Solicitat să comenteze modul în care a interpretat replica şefului statului, Klaus Iohannis, la adresa sa şi a programului de guvernare PSD, Dragnea a răspuns: „Nu a fost o replică de nivelul unui preşedinte, părerea mea. Adică ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte, zic eu”.

El a menţionat că a plecat de la ceremonia de depunere a jurămânului de către miniştrii Cabinetului Grindeanu, desfăşurată la Palatul Cotroceni cu un „gust amar”.

„Eu aseară am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Mă aşteptam ca toată lumea să metabolizeze atât victoria, cât şi înfrângerea şi să ne apucăm de treabă în folosul românilor. Tipul ăsta de a se organiza în mişcări de rezistenţă împotriva românilor, împotriva instituţiilor statului, nu este responsabil. Noi nu cedăm”, a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis miercuri seara liderului PSD, Liviu Dragnea, să îi înveţe pe noii miniştri programul de guvernare, având în vedere că a aflat de la televizor că acesta este singurul care îl cunoaşte ''din scoarţă în scoarţă''.

''Îi salut şi pe musafirii noştrii de astăzi preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, preşedintele Curţii Constituţionale. Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei. Vă doresc tururor mult succes pentru România'', a spus şeful statului.