Prima Shops din Oradea îşi extinde portofoliul de chiriaşi cu Takko şi CCC

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.01.2017

Dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail & Development Consuling, care deţine parcul de retail Prima Shops din Oradea, a atras doi chiriaşi noi în cadrul proiectului ce se va inaugura în primăvara acestui an, odată cu deschiderea primei faze a proiectului. Retailerul de modă Takko Fashion a închiriat o suprafaţă de 500 mp, iar lanţul de încălţăminte CCC şi-a adjudecat 630 mp. Acestea se adaugă chiriaşilor Pepco şi Deichmann, care vor deschide fiecare câte un magazin de 500 mp.

Compania Oasis a demarat în octombrie anul trecut lucrările la proiectul Prima Shops din Oradea, de 10.000 de metri pătraţi, a cărui livrare este prevăzută să se realizeze în două faze: jumătate în primăvara acestui an şi jumătate în toamnă. Investiţia ajunge la 12 milioane de euro şi este asigurată din fonduri proprii, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Oradea este în vizorul retailerilor locali şi internaţionali pentru extindere, nu doar pentru un prim magazin, ci chiar pentru al doilea sau al treilea. Dezvoltarea oraşului din ultimii ani a fost spectaculoasă. Începând de la infrastructura rutieră şi continând cu proiectele de modernizare ale parcurilor, pieţelor şi spaţiilor culturale, şi până la parcurile industriale create aici, totul a dus la o calitate mai mare a vieţii. Viziunea pe termen lung a conducerii oraşului a dat roade, astfel că prin toate eforturile depuse, s-au creat noi locuri de muncă, iar apetitul pentru consum a crescut, conducând la o nouă cerere pentru spaţii moderne de comerţ”, spune Klaus Reisenauer, acţionar în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Compania care se ocupă de procesul de închiriere în cadrul proiectului este Colliers.

Oasis Retail & Development Consulting are la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafaţă de 1,5 milioane de metri pătraţi de teren. Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops şi Family Center. În România, Oasis deţine parcuri de retail în Roman, Reghin, Făgăraş, Tecuci, Mangalia, Botoşani, Giurgiu şi Râmnicu Vâlcea, alături de 12 magazine închiriate de către Lidl.