Bitdefender ţinteşte dublarea cotei de piaţă din Franţa printr-o achiziţie

Autor: Adrian Seceleanu 18.01.2017

Producătorul de soluţii de se­cu­ritate IT Bitdefender, controlat de an­treprenorii români Florin şi Mă­riu­ca Talpeş, şi-a cumpărat la fi­nele anu­lui trecut principalul par­tener de pe pia­ţa franceză - com­pania Profil Tech­no­logy, cu parte a unui plan care are ca obiec­tiv dublarea cotei de piaţă Bit­de­fen­der din Franţa în ur­mă­torii trei ani.

„Franţa este o pia­ţă cheie pentru noi în viitor. Prin pre­luarea busi­nes­sului nostru in-house, vom putea fi mai aproape de parte­neri şi de clienţi şi ne pro­punem să repetăm în do­me­niul enterprise succesul înre­gistrat de noi pe piaţa consumatorilor rezi­den­­ţiali“, a declarat Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Pentru Bitdefender, companie care a ajuns la un portofoliu de peste 500 de milioane de utilizatori ai teh­no­­lo­giilor sale la nivel global, pie­ţele internaţionale reprezintă prin­ci­palul focus, iar Franţa se află între cele mai importante cinci pentru companie.

„Piaţa soluţiilor de securitate ci­ber­netică din Franţa este una dintre cele mai mari trei la nivel euro­pean şi prin­tre cele mai importante cinci pen­tru Bitdefender.“