Agenţia de comunicare BDR Associates a raportat afaceri de un milion de euro în 2016. “Pentru 2017 estimăm o creştere de 10%”

Ziarul Financiar 26.01.2017

Agenţia de comunicare BDR Associates a înregistrat anul trecut afaceri de un milion de euro, cu o marjă de profit de 15%, pentru anul în curs fiind estimată o creştere de 10% a businessului.

Înfiinţată în urmă cu 21 de ani, agenţia a devenit din 2003 parteneră a grupului american de comunicare strategică Hill+Knowlton Strategies. „Afi­lierea Hill+Knowlton Strategies ne aduce know-how, training şi proiecte de mare calibru.“, spune Cătălina Rousseau, CEO al BDR Associates.

Compania are între 20 şi 25 de angajaţi şi este prezentă şi în Re­publica Moldova, unde are opt angajaţi şi unde a înregistrat o creştere a busi­nessului cu peste 50% în ultimii doi ani.

„Strategiile noastre ţin cont de factorul economic şi mai puţin de fac­torul geopolitic. Businessul nostru din Mol­dova înseamnă proiecte inter­naţionale, de la Burxelles, pentru organisme internaţionale precum ONU, dar şi pentru sectorul privat“, adaugă Cătălina Rousseau.