Mazars anunţă o creştere de 15% în România şi numirea lui Răzvan Butucaru ca Partener pe Audit & Financial Advisory Services

Autor: Roxana Rosu 31.01.2017

Mazars România a încheiat anul fiscal 2015-2016 cu o creştere de 15% faţă de anul precedent şi continuă să-şi consolideze echipa locală, odată cu numirea lui Răzvan Butucaru ca partener pe Audit & Financial Advisory Services.

„Serviciile de consultanţă financiară au crescut în ultimii doi ani şi au devenit o linie de business importantă a Mazars România. Ne-am extins oferta, de la an la an, şi am format echipe dedicate. Acum avem capacitatea de a acorda sprijin specializat: de la guvernanţă corporativă şi gestionarea riscurilor, control intern, consiliere în fuziuni şi achiziţii, până la serviciul de consultanţă IT, lansat recent, care se adresează unor grupuri diverse de clienţi şi industrii, a spus Răzvan Butucaru.

Mazars România urmează strategia de grup şi la nivel local, oferind servicii de audit şi consultanţă instituţiilor financiare, cum ar fi cele de asigurări şi cele bancare.