ZF Live. Mihaela Popescu, Evacakes: Drumul de la consultant în HR la cofetar. Ţinta mea este să am un laborator propriu de prăjituri în Bucureşti, investiţie estimată la 100.000 euro

Autor: Bianca Dorobanţu 13.02.2017

Mihaela Popescu, antreprenor, a investit anul trecut 20.000 de euro într-un laborator de prăjituri, care i-a adus încasări de 5.000 de euro, după o carieră în resurse umane şi trei ani petrecuţi în Spania. 

„Laboratorul Evacakes  este situat lângă Ploieşti, în curtea casei părinţilor mei. Visul meu este să-mi mai deschid un alt laborator în Bucureşti, poate cu fonduri euro­pene. Un laborator dotat cu echi­pamente perfor­mante costă 100.000 de euro“, a spus Mihaela Popescu, invitată la ZF Live.

Părinţii săi au stat 12 ani în Spania, unde mama sa a urmat diferite cursuri de cofetar, iar când s-a întors în România, a impulsionat-o pe Mihaela Popescu să îşi deschidă propriul laborator de pră­jituri.  „Mama a «furat» multe reţete de acolo, a venit cu know-how din Spania, iar eu am făcut aici un curs de cofetar-patiser, am făcut practica la Hotel Hilton, m-a ajutat mult, am întâlnit acolo o româncă, cofe­tarul-şef de acolo, Mihaela Dima“, a mai spus antreprenoarea, care a locuit şi ea pentru doi sau trei ani în Spania.