Reţeaua privată Medsana şi-a bugetat afaceri mai mari cu 25%. "Deschidem două clinici în Bucureşti, o investiţie de 2,5 milioane de euro."

Autor: Mirabela Tiron 14.02.2017

Medsana, operatorul de servicii medicale private controlat de grupul Athens Medical Center din Grecia, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 19,9 milioane de lei, iar pentru acest an a bugetat o creştere a afacerilor cu 30%.

"Anul acesta demarăm cele mai mari investiţii de pană acum, în valoare de 2,5 mi­lioane de euro, pentru înfiinţarea a două clinici supraspecializate în Bucureşti", a spus pentru ZF Vassilis Chaniotis, director general al Centrului Medical Medsana. Reţeaua a sistat investiţiile în perioada de criză economică, reluand deschiderile de clinici noi anul trecut.

Strategia de business a Athens Medical Group este de a investi în servicii medicale care nu sunt bine acoperite în piaţa romanească, planurile de extindere ale reprezentanţilor grupului vizand în principal Bucureştiul.

 "Anul trecut am inaugurat o nouă clinică specializată în medicina materno-fetală şi reproducerea umană asistată, clinica Medsana Genesis, ajungand astfel la patru clinici şi un laborator." Investiţia în această nouă unitate s-a ridicat la 600.000 de euro.